Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wie is Piet van den Boom

Geboren in 1949 geboren te Best (Wilhelminadorp). 

Opgegroeid in een uitdijend, warm en arm Brabants gezin, met een gedreven katholieke moeder en een sterke, stoere en aan alles twijfelende vader die zijn leven verknoeide in de steenovens.

Kinderdroom: dokter worden (waar niemand in geloofde). Na de lagere school naar het seminarie (met dank aan moeder). Een tamelijk vreselijk instituut waar je vooral leerde hard te werken en stilletjes je eigen weg te zoeken. 

Daarna sociale academie, rebels en kritisch de wereld ontdekken. Twintig jaar werk in de sociaal-culturele sector, vooral in Den Bosch.

Verhuizing naar Eindhoven. Ga samenwonen met Kitty. Word vader van twee zoons: Tomas en Jasper. 

Rond mijn veertigste jaar opnieuw naar school: hbo-communicatie. Overstap naar het onderwijs. Gegrepen door het raadsel van communicatie, semiotiek, de kracht van taal, de grillige schoonheid van poëzie. Van 2010 tot 2013 stadsdichter van Eindhoven. 

2010-2013: stadsdichter van Eindhoven. 2013-1026: huisdichter Vitalis Eindhoven. Daarnaast schrijver van artikelen (Frits magazine) en korte verhalen.

Sinds 2015 gepensioneerd. Terugkeer naar Den Bosch. 


Piet van den Boom

Hertoglaan 9

5213 XV ’s-Hertogenbosch

[email protected]

06 44674024


Bedrijfsnaam: prfct

Inschrijving KvK: 82127123

IBAN NL68RBRB4350410